سن کاشت مو
اگر می خواهید کاشت مو انجام دهید در مورد رنج سنی مناسب برای کاشت مو می خواهید اطلاعات کافی را کسب کنید تا اخر این مطلب با ما همراه باشید تا با حداقل و حداکثر سن کاشت مو آشنا شوید.
ریزش مو از گذشته تا به امروز یکی از مشکلات افراد مختلف بوده است که خوشبختانه در حال حاضر با پیشرفت علم پزشکی راهکارهای مختلفی برای این مشکل عرضه شده است. مشکل طاسی و کم پشتی مو به عوامل زیادی بستگی دارد که هر کس به یک دلیل دچار این مشکل شده است. از طرفی این مشکل اعتماد به نفس افراد را به شدت تحت تأثیر قرار میدهد. به همین خاطر است که افراد در صدد رفع این مشکل هستند. سؤالی که برای اکثر افراد مطرح میشود آن است که حداقل و حداکثر سن کاشت مو چقدر است.
طبق تحقیقات انجام شده سن مناسب کاشت مو به دو عامل بسیار مهم وابسته است. یکی از عوامل دخیل در کاشت مو مرتبط با جنسیت و دیگری مرتبط با علت طاسی است. افرادی که به دلیل صدمه دیدن دچار این مشکل شدهاند و هم چنین خانمها در کاشت مو محدودیت سنی ندارند. افرادی که به دلیل ریزش موی ژنتیکی دچار این مشکل شدهاند دارای محدودیت سنی هستند.
طبق نتایج پزشکان متخصص، این افراد میبایست در بالاتر از سن ۲۵ سالگی اقدام به کاشت مو کنند. در ادامه با جزئیات بیشتری به این موضوع میپردازیم بنابراین پیشنهاد میکنیم در ادامه مقاله با ما باشید.
نکاتی درباره حداقل سن کاشت مو
در حال حاضر کاشت مو یکی از روشهای معتبر و منطقی برای از بین بردن طاسی و تراکم کم مو است. باتوجهبه راههای مختلفی که وجود دارد میتوان بدون جراحی و روشهای پردردسر عملهایی را انجام داد تا به رفع این مشکل کمک کند.
به دلیل اینکه ریزش مو به دلایل مختلف اتفاق میافتد نمیتوان به طور دقیق گفت که برای همه یک سن برای کاشت مو تعیین شده است. در واقع نمیتوان یک سن خاص را برای کاشت مو مشخص کرد زیرا هر کس میبایست طبق ویژگی و شرایطی که دارد زمان کاشت مو برای وی مشخص شود.
طبق تحقیقات انجام شده افراد زیادی به این مشکل دچار هستند، تقریباً میتوان گفت از هر سه نفر یک نفر دچار طاسی است.
در شرایط عادی و به طور کلی سن ۱۸ سالگی به بالا برای کاشت مو انتخاب شده است البته در صورتی که فرد دارای مشکل خاصی نباشد و از برخی مشکلات پیروی نکند. فرد متقاضی میبایست قبل از انجام کاشت مو توسط پزشک معاینه شده و علت طاسی یا کم پشتی مو مشخص شود. در واقع بیشتر مشکلات طاسی از مواردی همچون ژنتیک، تیروئید، استرس، کمبود برخی املاح، تغذیه نامناسب و … نشئت میگیرد.
پزشک میبایست تمامی این موارد را مشخص کند و بعد از پیدا کردن علت طاسی و جنسیت مشخص کند که فرد واجد شرایط کاشت مو است یا خیر. در غیر این صورت انجام کاشت مو قانونی و منطقی نیست زیرا میتواند مشکلات متعددی را ایجاد کند.
چه زمانی میبایست برای طاسی مو اقدام کرد؟
افرادی که ریزش موی آنها به تثبیت نرسیده است و هم چنین الگوی طاسی آنها مشخص نشده نمیتوانند نسبت به کاشت مو اقدام کنند زیرا ممکن است وسعت طاسی بیشتر شود و یا تغییر کند. از طرفی افرادی که در سنین پایین دچار ریزش مو شدهاند، احتمال اینکه طاسی به قسمتهای دیگر هم برسد زیاد است بنابراین این دسته از افراد میتوانند طاسی بیشتری نسبت به افرادی که در سن بالا دچار این مشکل شدهاند باشند.
فرض کنید فردی در سن ۲۵ سالگی دچار ریزش مو در قسمت شقیقه شده و هنوز مقدار این ریزش تثبیت نشده است. اما فرد تصمیم به انجام کاشت مو میگیرد که بعد از انجام این عمل ناحیهای دیگر از سر مانند فرق سر دچار طاسی میشود. فرد مجبور است به خاطر ظاهر نامناسبی که ایجاد میشود اقدام به کاشت مو در ناحیه فرق سر کند. با این حال این روند ادامه دارد و مشخص نیست که تا چه قسمتهایی قرار است پیش برود. در نهایت تا جایی پیش میرود که بانک مو بسیار ضعیف شده و دیگر راهی برای کاشت مو وجود ندارد. به همین دلیل توصیه میشود تا زمانی که ریزش مو تثبیت نشده اقدام به انجام آن نکنید.
چنین افرادی در سنین بالا مقدار ریزش مو برایشان مشخص میشود. فرضاً این شخص در سن ۳۰-۴۰ سالگی متوجه وسعت ریزش مو در ناحیههای مختلف میشود و هم چنین ریزش به طور کامل تثبیت شده است. حال پزشک میتواند مشخص کند که از بانک موی موجود برای چه ناحیههای استفاده کند تا فرد ظاهر مناسبی پیدا کند.
توصیههای مهم برای جوانان کاشت مو
توضیحات ارائه شده در مطالب فوق کمک میکند تا دریابید در چه زمانی میتوانید اقدام به کاشت مو کنید. با این حال همگی میدانیم که این مشکل در جوانان میتواند باعث کاهش اعتماد به نفس و آرامش شود. پس امتحان کردن راههای معتبر و مطمئن بهترین راهکار است. اولین قدم برای انجام، بررسی آزمایشها و معاینههایی است که میبایست توسط پزشک صورت گیرد و در نهایت علت مشکل طاسی یا کم پشتی مو مشخص شود. بعد از بررسی شرایط و آزمایشهای موجود نسبت به درمان اقدام کنید.
به هر حال ریزش مو دلایل مختلفی دارد که برخی اوقات با رسیدگی به آن مشکلات دیگر نیازی به کاشت مو نیست. بسیاری از جوانان مشکل ریزش موی آنها به دلیل تغذیه نا مناسب یا تیروئید بوده است که بعد از انجام آزمایشها به این مشکلات پی بردند. سپس پزشک معالج ابتدا به درمان این مشکلات پرداخته و همین مورد باعث شده تا ریزش موی فرد متوقف شود. پس بنا بر این مشاهدات در خیلی از مواقع نیاز به طی کردن پرسه کاشت مو وجود ندارد و میبایست به دنبال راه حل دیگری برای بیماریهای موجود بود.
ناگفته نماند که داروهای زیادی مانند ماینوکسیدل، فیناستراید و … هستند که میتوانند کمک زیادی به رویش موی مجدد کنند. در واقع پزشک متخصص نسبت به سن و دیگر شرایط داروهایی را تجویز میکند که در صورت جواب نگرفتن از آنها، آخرین گزینه انجام کاشت مو باشد.
به طور کلی ما به تمامی افراد به خصوص مردها توصیه میکنیم که در سن بالای ۲۷ سالگی اقدام به کاشت مو کنند. بهتر است افرادی که در سنین کمتر از ۲۷ سالگی دچار این مشکل هستند از درمانهای دارویی استفاده کنند. به این دلیل که در سن پایین تثبیت وضعیت ریزش مو صورت نگرفته به همین دلیل بهتر است از انجام عملهای زیبایی مانند کاشت مو جلوگیری کرد.
در این مقاله سعی کردیم به طور کامل درباره محدودیت سنی در کاشت مو صحبت کنیم و اطلاعاتی را به شما منتقل کنیم تا اگر در آستانه گرفتن چنین تصمیمی هستید با آگاهی بیشتری اقدام کنید. همان طور که در مقاله به آن اشاره کردیم هیچ گونه سن دقیقی برای انجام این عمل جود ندارد. در صورتی که شخصی یک سن دقیق را به شما اعلام کرد آگاه باشید که اطلاعاتی غیر معتبر است. هر کس باتوجهبه وضعیت و موقعیتی که دارد زمان کاشت مو برای وی مشخص میشود. البته بهتر است در سنین پایین به هیچ عنوان این عمل صورت نگیرد زیرا هنوز ریزش مو تثبیت پیدا نکرده است.
ناگفته نماند افرادی که با صدمه دیدن دچار این مشکل شدهاند و به هیچ طریقی امکان رویش مجدد برایشان وجود ندارد، میتوانند نسبت به کاشت مطابق با نظر پزشک پیش بروند. امیدواریم از این مقاله اطلاعات مفیدی را دریافت کرده باشید و آگاه شده باشید که در چه سنی میتوانید نسبت به کاشت مو اقدام کنید. فراموش نکنید که کلینیک مهرزاد آماده ارائه خدمات باکیفیت در زمینه کاشت مو است؛ بنابراین در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و شرایط برای کاشت مو با کارشناسان مجموعه در تماس باشید.