کاشت مو
- صفحه اصلی
- کاشت مو
تعرفههای کاشت مو
کاشت مو
داشتن موهایی زیبا، پرپشت و شاداب یکی از دغدغههای انسانها دربارهی ظاهرشان بوده است. از رسوم و سنتهای قدیمی که بعضا موی پرپشت و بلند را نشانهی قدرت میدانستند تا مد روز که اهمیت مو را در زیبایی چهره بسیار بالا میبیند. ریزش مو از جمله مشکلات فراگیری است که بسیاری از افراد حتی در سنین پایین درگیر آن هستند و برخلاف باور عموم که فکر می کنند ریزش مو تنها در آقایان اتفاق می افتد، خانم ها نیز می توانند درجاتی از ریزش مو و نازک شدن موها را تجربه کنند که می توانند به راحتی با انجام کاشت مو طبیعی به نگرانی خود پایان دهند.
دلایل ریزش مو
ریزش مو می تواند دلایل متعدد داشته باشد که شما باید قبل از انجام کاشت مو با متخصصین مرتبط در این حوزه صحبت کنید، تا علت اصلی ریزش موی شما بررسی شود.
از علل دیگر ریزش مو می توان دلایلی مانند:
استفاده از وسایل گرمایشی و خشک کننده مو مانند انواع سشوارها و اتو مو ها
استفاده از شامپوهای نامناسب با توجه به جنس موها
بکار بردن رنگ های شیمیایی برای زیباسازی مو
بیماری های ژنتیکی و هورمونی و …
باعث شده باشد تا فولیکول های مو ضعیف شود و نیاز به پیوند مو داشته باشید.
سوالات رایج
در ابتدا بهتر است بدانید کاشت مو چیست. پیوند مو به روشی درمانی گفته میشود که موهای مقاوم به ریزش در بدن یا سر به مناطقی که دچار طاسی و ریزش شدهاند، منتقل میشوند. به این روش کاشت موی طبیعی یا پیوند مو میگویند. در واقع کاشت طبیعی مو یک فعالیت زیبایی است که به انتقال فولیکولهای مو از یک نقطه در سر یا بدن به قسمتهای جلویی و میانی سر در افراد میگویند. قسمتی که فولیکولها از آن برداشت میشوند، «بانک مو» و نواحی بدون موی سر که فولیکولها در آن قرار میگیرند، قسمت «دریافت کننده» نام دارد.
- افراد جوانی که کمتر از ۲۵ سال سن دارند.
- افرادی که در پشت سر یا کناره سر موی کافی ندارند.
- افرادی که دارای بیماریهای التهابی در سر بوده یا به بیماریهای خودایمنی مبتلا هستند ممکن است باعث عود بیماری شود.
اکثر افراد چه مرد چه زن می توانند کاندیدهای خوبی برای کاشت طبیعی مو باشند، اما باید به دو نکته توجه داشته باشند:
- برای پیوند مو به قسمت دریافت کننده، باید به اندازه کافی موی سالم در بانک مو وجود داشته باشد.
- موهایتان توانایی رشد در قسمت نازک شده پوست سر را داشته باشد.
برای دانستن اینکه کدام روش کاشت مو مناسب شما است یا نه بهتر است با مشاوره و پزشک متخصص پوست و مو در این مورد صحبت کنید. به طور کلی افرادی که از سلامتی کامل برخوردار هستند، مشکلات حاد پزشکی ندارند، دائما سیگار مصرف نمیکنند، آلرژی شدید ندارند و از مشکلات پوستی و عصبی جدی رنج نمیبرند، میتوانند نتایج خوبی را از این عمل برای خودشان متصور شوند.
عمل کاشت مو بسته به تعداد موهای کاشته شده، ممکن است چهار تا هشت ساعت در یک روز و در مواردی دو روز زمان ببرد. معمولا بیمار در حین عمل به هوش بوده و فقط بیحسی در قسمت پوست سر آنها اعمال میشود. جراحی با برداشتن موهای سالم توسط متخصص پوست آغاز میشود. برای طبیعی شدن کاشت مو، متخصص پوست میتواند به دو صورت عمل کند؛ جراح در روش اول یک نوار از پوست سر را با موهای سالم برش میدهد و در روش دوم عمل برداشت مو را روی هر تار مو به صورت جداگانه انجام میدهد. زمان روش دوم طولانیتر است؛ در عوض از ایجاد زخمهای نواری روی پوست سر جلوگیری میکند.
فرایندهای کاشت مو
برداشت واحدهای فولیکولار مو (گرافت مو) از محل اهدا کننده (بانک مو)
- آماده سازی گرافتها
- و کاشت گرافت
قبل از انجام پیوند، تکنسینها موهای برداشته شده و جراح پوست سر را برای عمل پیوند، آماده میکنند. پس از پیوند کامل موها، پوست سر بانداژ شده و دستورالعملهای مراقبت در منزل به شما داده میشود.
همانطور که پیشتر به آن اشاره شد، دلایل متعددی میتواند علت ریزش موی شما باشد. پیشنهاد میگردد مطلب فوق را مطالعه نمایید و در ادامه از مشاورین کلینیک مهرزاد راهنمایی رایگان دریافت کنید.
اگر کلیه موارد این صفحه را خواندید، میتوانید جهت اطمینان خاطر از مشاوره رایگان کلینیک مهرزاد بهرهمند شوید.
تعرفههای کاشت مو متناسب با انواع خدمات متغیر هستند. در ادامه پلانهای مختلف را در پایین همین صفحه برایتان لیست نمودهایم که بصورت شفاف میتوانید آنها را مرور بفرمایید.
مراقبتهای بعد از کاشت مو
- در روزهای سوم به بعد (بعد از کاشت مو) هنگام استراحت یک بالشت گردنی زیر سر قرار دهید و به حالت نیمه نشسته بخوابید.
- استفاده منظم از داروهای کاشت تجویز شده بعد از کاشت به طور کامل الزامی است.
- به مدت 7 روز پس از کاشت ناحیه کاشت شده با آب، دست یا هر جسم دیگری تماس پیدا نکند.
- استحمام منظم روزانه بجز قسمتهای کاشت شده.
- استفاده از هرگونه دارو یا مواد شوینده غیر از موارد ذکر شده توسط کلینیک بصورت خودسرانه ممنوع است.
- جلوگیری از هرگونه برخورد ناحیهای که کاشت مو انجام شده یا اشیاء خارجی الزامی میباشد.
- از دستکاری و کندن کبرههای (کراست یا کرمهای خشک و پوستههای خشک شده) در محل کاشت مو وجود دارند اکیدا خودداری کنید.
- خارش شایع است و به دلیل خوب نشستن سر و یا روند ترمیم زخمهای پوست رخ میدهد. خارانیدن محل برداشت (3 تا 5 روز بعد از اتمام کاشت) اهمیتی ندارد ولی در مورد کاشت ممکن است باعث آسیب به گرافتهای کاشت شده گردد و لذا این کار در دو هفته اول ممنوع است. اما این خارش معمولا با استحمام یا آب ریختن روی منطقه بر طرف میشود. در صورت خارش شدیدتر قرص سیتریزین 10 میلیگرم استفاده نمایید.
- 24 ساعت بعد از کاشت روزانه حمام رفته و ناحیه برداشت با شامپو بچه شستشو داده شود و محل کاشت شده را با 2 اسپری آب پاش (اولی حاوی آب جوشیده سرد شده و دومی شامل آب جوشیده سرد شده و چند قطره شامپو بچه) شستشو دهید. به این صورت که ابتدا با فاصله 15 الی 20 سانتی متری از محل کاشت شده اسپری آب پاش دوم را روی محل کاشت بصورت افشانه اسپری میکنید. 10 الی 15 دقیقه روی ناحیه کاشت باقی بماند سپس برای شستن از اسپری دوم حاوی آب جوشیده سرد شده شستشو دهید. با همان فاصله و نحوه اسپری کردن که ذکر شده.
- بعد از 7 روز در هنگام استفاده از شامپو بچه برای ناحیه برداشت مقداری از کف ایجاد شده را با دست بردارید و آرام بر روی ناحیه کاشت شده قرار دهید. 10 الی 15 دقیقه روی ناحیه کاشت باقی بماند. سپس برای شستن کفها دوش حمام را طوری تنظیم کنید که آب روی محل برداشت بریزد. بعد بر روی محلی که کفها قرار دارد (محل کاشت شده) سرازیر شود. یعنی از گرفتن فشار آب مستقیم بر روی قسمت کاشت شده و خودداری کنید. سعی کنید حداقل به مدت نیم ساعت در حمام بمانید و این کار را تکرار کنید.
- دو ماه اول احتمال پوسته پوسته شدن روی کف سر وجود دارد و برای همین توصیه میشود بعد از کف گذاشتن شستشو خوب انجام شود تا پوستهها از بین بروند.
- بعد از اتمام کاشت حتما داروهای ذکر شده در نسخه را تهیه نمایید.
- موهای کاشته شده از روز دهم تا پانزدهم تا یکسال به صورت ناهماهنگ 10 الی 90 درصد ریزش و رویش مجدد دارد.
نکات جدی بعد از اتمام کاشت مو
الف) مصرف سیگار، مشروبات الکلی، قرصهای ضد درد، قهوه، نسکافه، جگر، ماهی و گوشت قرمز تا سه روز ممنوع میباشد.
ب) مصرف مایعات و آب میوههای طبیعی بعد از کاشت به روند بهبودی کمک میکند.
پ) تا یک ماه بعد از کاشت استفاده از قلیان ممنوع است.
ت) تا یک ماه بعد از کاشت از ورزش سنگین و استخر خودداری نمایید.
ث) داروها و آمپولهای تقویتی از 10 الی 15 روز بعد از کاشت شروع شود.
ج) آمپولهای تقویتی به مدت 6 هفته (هفتهای یکبار) بصورت جداجدا تزریق شوند.